För patienter

Vår mottagning är stolt över att kunna erbjuda högkvalitativ vård och behandling till såväl landstingspatienter som patienter med privat sjukvårdsförsäkring och privatbetalande patienter. Vi strävar efter att vara så tillgängliga som möjligt och har korta väntetider för våra patienter.

Vår personal består av erfarna och kompetenta specialistläkare, sköterskor och annan vårdpersonal som arbetar tillsammans för att säkerställa att varje patient får den bästa möjliga vården. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom våra specialområden och prioriterar fortbildning hos personalen för att kunna erbjuda de senaste behandlingsmetoderna och teknikerna.

Vi är angelägna om att skapa en varm och välkomnande atmosfär på vår mottagning. Vi vill att du som patient ska känna dig bekväm och trygg under ditt besök. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och individanpassad vård som tar hänsyn till varje patients unika behov och önskemål.

Vårt breda utbud att kirurgiska operationer gör att vi kan ta emot patienter med olika typer av problem och sjukdomstillstånd. Vi erbjuder operationer inom allmänkirurgi och kärlkirurgi.

På vår mottagning är vårt främsta mål att erbjuda bästa möjliga vårdupplevelse för alla våra patienter. Vi strävar efter att vara en pålitlig och kvalitetsinriktad vårdgivare och ser fram emot att ta hand om dig och din hälsa.

Varmt välkommen till Kirurgicentrum Öresund i Malmö